cSA Privatumo politika

CSA privatumo politika skirta paaiškinti, kaip mes saugome kiekvieno svetainės lankytojo privatumą ir įsipareigojame sąžiningai bei teisėtai tvarkyti taip pat prižiūrėti pateiktus duomenis. 

Cyber Security Academy

Apie mus

Jūsų asmens duomenų valdytojas Cyber Security Academy. Mūsų biuro kontaktinius duomenis galite rasti čia.

Duomenų rinkimas

Registruojantis renkami šie duomenys: vardas ir pavardė, el. pašto adresas; telefono numeris. Asmens duomenis mes renkame šiais būdais: a) užpildžius tinklapyje esančią kontaktinę užklausos formą; b) naršant mūsų svetainėje, kadangi informaciją apie jūsų veikla tinklapyje renka slapukai (angl. cookies).

Duomenų naudojimas

Duomenis naudojame, siekiant suteikti Jums aktualią informaciją apie renginius, naujus produktus ir statistiniais tikslais, siekiant pagerinti svetainės veikimą. Taip pat įgyvendinant su komerciniais santykiais susijusius reikalingus veiksmus – perduodant informaciją mūsų paslaugų teikėjams (renginių organizavimo ar logistikos paslaugas teikiančioms bendrovėms).

Duomenų saugojimo laikotarpis

Jūsų asmens duomenis tvarkome ir saugome ne ilgiau nei to reikia šioje privatumo politikoje numatytiems tikslams pasiekti. Jūsų asmens duomenys atsakymų į užklausas parengimo tikslais saugomi ne ilgiau nei 3 metus.

Duomenų apsauga

Cyber Security Academy imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę kreiptis į Cyber Security Academy ir susipažinti su savo asmens duomenimis, juos taisyti arba ištrinti taip pat apriboti jų tvarkymą.

Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad jūsų duomenys būtų tvarkomi ir atšaukti prieš tai suteiktą sutikimą. Jūsų teisė gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

CSA privatumo politika skirta  informuoti, kad jūs galite pasinaudoti visomis savo teisėmis kreipdamiesi į mus el. paštu mokymai@cybersecurityacademy.lt arba telefonu: +370 6 888 1450.